miercuri, 4 noiembrie 2009

Nu stati nepasatori fata de o mantuire asa de mare!

E mult prea scumpă veşnicia

s-o dai pe-o umbră şi pe-un fum

E mult prea scump Hristos şi Raiul

Să nu dai tot, să-L ai acum
--Traian Dorz

Poate te gandesti ca "ce atata pocainta, ce atata vesnicie si povesti de adormit copiii". Ce atata spatiu pe internet resipit de pocaiti cu povestile lor "nemuritoare".
Poate iti vine sa injuri si sa postezi un comentariu "neortodox"(cum am patit deja), eu iti spun doar atat: "E mult prea scumpă veşnicia s-o dai pe-o umbră şi pe-un fum". De unde stiu? Pentru ca Il cunosc pe Cel care a creat vesnicia si care pregateste toate lucrurile, inclusiv istoria care noi credem ca o controlam, ca cei ce Il cunosc si cred in El sa aiba parte de vesnicie.
Poti sa crezi orice, poti sa traiesti ca si cum ceea ce faci n-are consecinte, dar eu iti spun: e mult prea scumpa vesnicia.
Gandeste-te la ce faci: bautura, injuraturi, femei, droguri, pornografie ... "promisiuni" fanteziste ca toate astea vor fi in iad...s-o crezi tu! In iad nu va fi altceva decat plans, foc, si amaraciune. Nu-i usor deloc sa dai placerile ce le poti avea, trai, experimenta pe ceva ce nu vezi, poate...nu simti, dar MERITA! Nu sta nepasator! Alege vesnicia, alege-L pe Cristos!

1 comentarii:

La 26 ianuarie 2010 la 18:33 , Blogger DdA a spus...

Foarte faina melodia asta de la Casting Crowns, au multe melodii cu un mesaj foarte bun

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire